Politica de retur massgadgets.com

Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.U.G. 34/2014: consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunta la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 calendaristice zile de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în termen de 14 zile calendaristice de la denunțarea contractului. Se recomandă utlizarea aceluiași serviciu de transport utilizat pentru recepționarea produselor.

ATENȚIE! Produsele returnate trebuie să se afle în aceeași stare în care au fost primite. Produsele trebuie să se afle în ambalajul original, cu etichetă, cu toate accesoriile și cu toate documentele care le-a însoțit. Nu se acceptă spre returnare produse care prezintă semne de uzură, ciobituri, zgârieturi, semne de șocuri și care nu sunt trimise cu etichetă, ambalaj și accesorii. 

PROCEDURĂ:

 1. Se solicită returnarea produselor în termen de maxim 14 zile.
 2. Se trimit produsele către sediul nostru, de preferat prin același curier prin care au fost inițial trimise.
 3. Odată ajunse produsele la noi, se vor verifica pentru confirmarea integrității sau a funcționării lor.
 4. Dacă produsele se prezintă în stare intactă, se vor returna cheltuielile într-un număr de cont indicat de către client. Durata de procesare a rambursării este de maxim 10 zile lucrătoare din momentul în care se aprobă returul și se constată integritatea și perfecta funcționare a produselor returnate.
 5.  În acest caz, costurile transportului sunt suportate de către client.

Singurele situații în care massgadgets.com își asumă plata transportului sunt următoarele:

 1. Produsele ajung deteriorate datorită unei manevrări neadecvate în timpul transportului. Pentru produsele ale căror colete prezintă deteriorări vizibile la primirea prin curier, va recomandăm să refuzați recepția lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat și se poate întocmi un proces verbal împreună cu reprezentantul firmei de curierat în care să fie menționată starea coletului din momentul livrării. Orice reclamație ulterioară nu va fi luată în considerare. În cazul în care se utilizează un transportator însărcinat de către consumator, riscul este transferat în momentul livrării produselor către transportator.
 2.  Produsele sunt livrate eronat: se livrează alte produse față de cele comandate.
 3.  Produsele nu funcționează corespunzător în primele 24 de ore de la primire, datorită unor defecte din fabricație.
 4.  Produsul primit nu corespunde specificațiilor de pe site.

În cazurile menționate mai sus, Clientul poate alege dacă dorește cheltuielile înapoi sau înlocuirea produselor, în baza stocului disponibil.

Pentru a solicita un schimb sau un retur, vă rugăm să ne contactați la adresa de email sau la numărul de telefon: +40733944444 , sau să completați formularul de retur și vă vom contacta noi.

  Coș de cumpărături
  Conectați-vă

  Nu aveți încă un cont?

  Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
  Magazin
  0 Lista de produse favorite
  0 articole Cosul
  Contul meu