Metode de plata

MassGadgets iti pune la dispozitie cateva metode foarte simple de plata pentru produsele achizitionate. Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de cum preferi.

Plata ramburs

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care coletul ajunge la tine. In cazul in care alegi plata la livrare, curierul elibereaza o dovada a incasarii rambursului, act care tine loc de chitanta fiscala.

Plata prin card online

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin card online, imediat dupa finalizarea comenzii esti redirectionat in pagina platformei de plata online, a partenerilor nostril pentru a selecta tipul de card folosit si a finaliza plata. Produsele iti vor fi expediate abia dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

Plata prin PayPal

Cel mai comod fel de plata prin platforma PayPal. Dupa finalizarea comenzii vei fi redirectionat in pagina platformei PayPal. Dupa finalizarea tranzactiei prin metoda de plata PayPal produsele iti vor fi expediate abia dupa ce se emite dovada faptului ca tranzactia a fost reusita.

Plata prin ordin de plata

Daca ai optat pentru aceasta modalitate de plata, comanda ta va fi livrata dupa intrarea banilor sau dupa dovada platii in contul EBAZAR MASSMARKET SRL. Dovada platii reprezinta ordinul de plata efectuat trimis la adresa: info@eBazar-MASSMARKET.eu

Datele beneficiarului platii sunt urmatoarele:

Denumirea companiei: EBAZAR MASSMARKET S.R.L.

IBAN: RO95BTRLRONCRT0597574401

Banca: Banca Transilvania

SWIFT: BTRLRO22

Email: info@eBazar-MASSMARKET.eu

Telefon: 0720601601

Coș de cumpărături
Conectați-vă

Nu aveți încă un cont?

Folosim cookie-uri pentru a ne asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă continuați să utilizați acest site, vom presupune că sunteți de acord.
Magazin
0 Lista de produse favorite
0 articole Cosul
Contul meu